El-installationer, solcelleanlæg & andet elektriker arbejde

Kontakt os på tlf: 43433434 eller på mail: info@frandsen-el.dk

Skal vi ringe dig op

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Belysning i hjemmet i Herlev, Rødovre, Søborg og resten af Storkøbenhavn samt København - Alt fra LED belysning til almindelig belysning

Når man taler om belysning i hjemmet, er det dig som kunded der bestemmer, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke muligheder der findes.

Optimer belysningen med LED

Der er rig mulighed for at optimere sin belysning i hjemmet, hvor flere og flere vælger at erstatte deres gamle halogenspots, som bruger oceaner af strøm, med helt nye kvalitets LED, som har en levetid på op imod 50.000 brændetimer.

Udgangspunkt i grundbelysning

Et godt udgangspunkt for en fornuftig belysning er at have noget grundbelysning i sine rum suppleret med noget effektbelysning i form af spots, standerlamper eller kontorlamper.

Det vigtigste er dog, at man vælger noget lys, man føler trygt og behageligt. I modsætning til på arbejdspladsen vælger man oftere noget lidt varmere lys i hjemmet.

Brug belysning præventivt mod indbrud

Der er også mulighed for at bruge belysning præventivt over for indbrud. Enten ved at lave noget udendørsbelysning, som i større eller mindre grad lyser haven og indkørslen op, men derudover også inde i selve huset, som evt. er styret af en timer, f.eks. når man er på ferie.

Kontakt os for at få et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle dig, hvilke muligheder netop DU har for en god og sund belysning, både for dig selv, men også din økonomi.

​Indhent tilbud

Herlev Elektrikeren ApS

En del af Frandsen Gruppen​

​Vi tilbyder følgende

El-installationer

Vedvarende energi

Parabol & antenne 

Tele/data

Referencer

Herlev Elektrikeren ApS

En del af Frandsen Gruppen

Tlf: 43433434

Send en mail