El-installationer, solcelleanlæg & andet elektriker arbejde

Kontakt os på tlf: 43433434 eller på mail: info@frandsen-el.dk

Skal vi ringe dig op

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butiksbelysning i Herlev og Storkøbenhavn

Butiksbelysning har fået sin egen fane her på siden. Det er af den grund, at selvom regler og udgangspunktet er det samme som for andre virksomheder, er der nogle helt andre behov, der skal dækkes.

Dansk Standard foreskriver om minimum lumen og en minimum farvegengivelse. Dette opnås ved at have en god grundbelysning, som sørger for oplysningen af butikken. Denne kan man zoneinddele på samme vis, som beskrevet under menupunktet "Belysning Erhverv".

Belysningen i butikken skal kombineres med grundbelysningen fra armaturer sammen med effektbelysningen fra spots og lignende.

For at fremhæve udstillinger og varer i butikken bruger man spots til at sætte ekstra fokus på disse. Man oplever tit i butikker at være udsat for både direkte blænding, eller reflektans fra oplyste produkter. Dette afhjælpes ved både at lave den korrekte belysning samt vinkle belysningen korrekt.​

Foruden ovennævnte har skyggepåvirkning en vigtig rolle at spille i forhold til at indrette sit butiksvindue. For meget skygge kan være skidt, men det samme kan for lidt skygge.

Derfor er det vigtigt at få Herlev Elektrikeren ud og få tilpasset din belysning til dine behov.

​Indhent tilbud

Herlev Elektrikeren ApS

En del af Frandsen Gruppen​

​Vi tilbyder følgende

El-installationer

Vedvarende energi

Parabol & antenne 

Tele/data

Referencer

Herlev Elektrikeren ApS

En del af Frandsen Gruppen

Tlf: 43433434

Send en mail