El-installationer, solcelleanlæg & andet elektriker arbejde

Kontakt os på tlf: 43433434 eller på mail: info@frandsen-el.dk

Skal vi ringe dig op

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vedvarende energi

Vedvarende energi er den energistrøm, som udsendes fra solen, og som livet på jorden er afhængig af. Solenergien opretholder temperaturen og er drivkraft for det biologiske liv, idet planterne via sollyset (fotosyntesen) kan vokse og være fødegrundlag for alle øvrige former for liv. Solens opvarmning og de temperaturforskelle, der opstår, samt fordampningen fra havene, skaber vindene og dermed også bølgerne.

Vedvarende energikilder er således solvarmen i sig selv, men også vind, bølger, biomasse m.m. Disse forskellige former for vedvarende energi kan udnyttes til energiforsyning.

Vedvarende energi i Danmark

Biomasse, vandkraft og vindkraft har været udnyttet i århundreder, og de er stadig langt de vigtigste former for vedvarende energi. Men andre vedvarende energikilder udnyttes i stigende grad eller forsøges udviklet på det eksperimentelle niveau. Geotermisk energi og direkte solenergi har således voksende betydning i praksis, mens bølgeenergi og andre former for energi fra havet endnu udforskes på det rent eksperimentelle niveau. I Danmark er biomasse og vindkraft de vigtigste vedvarende energikilder.

​Indhent tilbud

Herlev Elektrikeren ApS

En del af Frandsen Gruppen​

​Vi tilbyder følgende

El-installationer

Vedvarende energi

Parabol & antenne 

Tele/data

Referencer

Herlev Elektrikeren ApS

En del af Frandsen Gruppen

Tlf: 43433434

Send en mail