El-installationer, solcelleanlæg & andet elektriker arbejde

Kontakt os på tlf: 43433434 eller på mail: info@frandsen-el.dk

Skal vi ringe dig op

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Installation af solceller og solcelleanlæg i Herlev, Søborg, Glostrup og resten af Storkøbenhavn samt København

Vi er dit sikre solcelle-valg:​

  • Vi har over 65 års erfaring som elektrikere
  • Vi foretager altid en avanceret dimensionering, 3D skygge-simulering samt økonomiberegning
  • Vi yder kompetent rådgivning før, under og efter installationen
  • Vi leverer og installerer solcelleanlæg i Herlev og hele Storkøbenhavn.
  • Vi har vagtordning 24 timer i døgnet
  • Vi anvender udelukkende kvalitetskomponenter fra solcelle-producenter såsom Schüco og har derudover Solar som leverandør af solceller.​

Sådan fungerer et solcelleanlæg

I Danmark afregnes produktionen af EL fra eget solcelleanlæg gennem nettomålerordningen. Elmåleren løber enten forlæns eller baglæns alt efter produktionen af el kontra bopælens forbrug. Hvis man producerer mere el, end der bliver brugt, bliver det overskydende el sendt ud på nettet, og på dage, hvor forbruget er højere end produktionen, bliver det trukket fra nettet og de ”reserver”, man har lagt ud.

Solcelleanlægget består af

Selve solcelleanlægget består af paneler, der er forbundet via kabler og løber til eltavlen via en vekselretter (inverter). Vekselretteren omdanner solenergien (jævnstrøm) til den el, vi bruger (vekselstrøm 230 eller 400 Volt).

Rent praktisk sker der det, at når sollyset rammer panelet, så får elektronerne tilført så meget energi, at de slår sig løs og bevæger sig. Elektronerne vandrer gennem solcellen og skaber en spændingsforskel (Volt) og en strømforskel (Ampere), og dette bliver så konverteret til den strøm, du bruger i dit hjem.

Solen er den største vedvarende energikilde, vi mennesker kender til, og på blot en time forsyner den jorden med mere energi, end hele kloden kan bruge på et helt år!

Optimér dit solcelleanlæg

Når vi taler om skråtagshuse, er det mest optimale, at dit anlæg har en sydlig orientering og har en hældning på 40% +/- 10% i forhold til vandret.

Ved lodrette flader eller vandrette tage er andre parametre gældende for optimal udnyttelse. Kontakt os, hvis dette er tilfældet for dig!​

Skyggepåvirkning på solceller

Vi får mange spørgsmål om, hvilken påvirkning skygge har på solcelleanlægget. Skyggepåvirkning påvirker et solcelleanlæg meget, og produktionen falder markbart. Derfor er det vigtigt, at solcelleanlægget bliver placeret, så der ikke er nogen skyggeområder i løbet af dagen.

Da et solcelleanlæg er serieforbundet, betyder det, at selvom et mindre areal af solcellerne er dækket af skygge, fungerer det ligesom en haveslange med knude på - produktionen på hele solcelleanlægget falder!

Lovgivning om solceller

Solceller skal, i henhold til lovgivningen, betragtes som alle andre materialer. I lokalplaner kan solcelleanlæg være nævnt specifikt og undtaget for krav til f.eks. en tagløsning.

Der kan også være krav til en maksimal glansværdi for tagmaterialer. Disse krav skal solcelleanlæg i de fleste tilfælde overholde.

​Indhent tilbud

Herlev Elektrikeren ApS

En del af Frandsen Gruppen​

​Vi tilbyder følgende

El-installationer

Vedvarende energi

Parabol & antenne 

Tele/data

Referencer

Herlev Elektrikeren ApS

En del af Frandsen Gruppen

Tlf: 43433434

Send en mail